Vuosikokous 2019

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Huhtan
Viestit: 23
Liittynyt: 26 Touko 2016, 09:28

Vuosikokous 2019

ViestiKirjoittaja Huhtan » 01 Touko 2019, 08:54

Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n Vuosikokous 2018
PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ
Paikka: Emolahti Camping, Pyhäjärvi
Läsnä: 7 henkilöä

1. Kokouksen avaus ja toimihenkilöiden valinta

Puheenjohtaja Jouko Miettinen avasi kokouksen. Puheenjohtajaksi valittiin Jari Palviainen ja sihteeriksi Anne Huhtasaari. Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tatu Saastamoinen ja Heidi Korhonen.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, asialista

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asialista hyväksyttiin muotovirhekorjauksen jälkeen.

3. Tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapaus

Tilinpäätös hyväksyttiin, toimintakertomus hyväksyttiin. Toiminnantarkastajien lausunto hyväksyttiin. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

4. Toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin:
- Jäsenkirjeitä lähetetään kaksi, maaliskuussa ja syyskuussa.
- Vuosikokous pidettiin suunnitellusti.
- Kuopion Erätaika-messuilla yhdistykseltä myyntipaikka suunnitellusti.
- Toimintakysely tehtiin jäsenille suunnitellusti.
- Yhdistys kannustaa edelleen jäseniään aktiivisesti ajokokeisiin. Yhdistys maksaa ensimmäisen ajokokeen osallistumismaksun kuittia vastaan ja avustaa tarvittaessa tuomarin hankinnassa. Maksun palautus ei koske arvokokeita, esimerkiksi Ajomestaria.
- Ajomestari 2019 ja sen yhteydessä normaali ajokoe järjestetään Parkanossa 16.11.2019. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita syksyn jäsenkirjeessä.
- Ajokoe järjestetään Kaavilla 7.9.2019. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita ylimääräisessä jäsenkirjeessä kesällä. Kokeeseen osallistuvia avustetaan tarvittaessa tuomarien hankinnassa ja ensimmäistä kertaa ajokokeeseen osallistuvan osallistumismaksu palautetaan.

Tulo- ja menoarvio hyväksyttiin.

Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet pysyvät ennallaan niin, että jäsenmaksu on 20€/vuosi, kasvattajan maksamana uuden pennun ostajalle 10€/vuosi ja ainaisjäsenmaksun suuruus on 200€.

5. Hallituksen puheenjohtaja, muut jäsenet ja toiminnantarkastajat

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jouko Miettinen. Erovuorossa oleva Anne Huhtasaari valittiin uudelleen hallitukseen. Erovuorossa olevan Esa Mikkosen tilalle valittiin Jari Palviainen. Ensi vuonna erovuorossa ovat Keijo Huhtasaari ja Anna Mansoniemi. Toiminnantarkastajiksi valittiin Esa ja Liisa Mikkonen. Varatoiminnantarkastajina jatkavat Annukka ja Jukka Päätalo.

6. Jäsenkyselyn vastausten läpikäynti ja mahdolliset suunnitelmat vastausten perusteella

Lehtiin yritetään saada enemmän juttuja eestinajokoiriin liittyen.
Yhdistyksen kotisivut uudistetaan tämän vuoden aikana.
Eestinajokoirapäiviä ei tänä vuonna järjestetä ollenkaan, koska osallistujamäärät ovat olleet niin pieniä. Jatkossa perinnettä yritetään kuitenkin jatkaa, teemme taas jäsenkyselyn, jossa tiedustelemme missä jäsenet haluaisivat eestinajokoirapäivät järjestettävän kesällä 2020 ja minkälaista ohjelmaa he sinne haluaisivat. Jäsenkysely tehdään syksyn jäsenkirjeessä ja vastausten perusteella päätämme ensi vuoden eestinajokoirapäivistä.

7. Muut asiat ja kokouksen päättäminen

Tämänhetkinen JTO:n versio käytiin läpi ja tarkennuksia tehtiin.
Jalostusneuvonta mietitään uudelleen, jatkossa jalostusneuvojia voisi olla useampia vähän eri puolilla maatamme. Asia selvitetään mahdollisimman pian.
Veromuutoksen myötä hankaloituneesta kisapalkintojen luovutuksesta keskustelimme, palaamme asiaan käsittelyyn hallituksen tulevissa kokouksissa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa