Hallituksen kokous Hankasalmi 2.2.2019

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Huhtan
Viestit: 23
Liittynyt: 26 Touko 2016, 09:28

Hallituksen kokous Hankasalmi 2.2.2019

ViestiKirjoittaja Huhtan » 12 Helmi 2019, 16:00

PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ

Paikka ja aika: Jari-Pekka, Hankasalmi 2.2.2019
Läsnä: 7 henkilöä

Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus, asialista ja aikaisempien pöytäkirjojen tarkastaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja asialista hyväksyttiin muutoksen jälkeen. Edellisten kokousten pöytäkirjat hyväksyttiin.

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2018
Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelle 2018 käytiin läpi ja hyväksyttiin.

Toimintasuunnitelma 2019
Vuosikokous pidetään 27.4.2019 Pyhäjärvellä Emolahti Campingin kokoustilassa. Saman päivänä on Pyhäjärvellä Inmet-Areenalla ryhmänäyttely, jonne toivomme runsasta osallistumista. Seuraavana päivänä on myös ryhmänäyttely Kiuruvedellä.

Kevään jäsenkirjeessä järjestämme kyselyn jäsenillemme, minkälaista toimintaa he haluaisivat yhdistyksen järjestävän. Kyselyn tulokset ja jatkosuunnitelmat kyselyyn liittyen käsitellään vuosikokouksessa.

Ajomestari 2019 ja normaali BEAJ-koe järjestetään Parkanossa 16.11.2019. Keskuspaikkana on Vahojärven leirikeskus. Tänä vuonna on Ajomestariin osallistuvien hankittava itse ryhmätuomari-pätevyyden täyttävä tuomari, myös ostotuomariin on mahdollisuus. Normaali BEAJ-koe järjestetään Ajomestarin yhteydessä. Tähän kokeeseen pystyvät ilmoittautumaan koirat, jotka eivät täytä Ajomestarin ilmoittautumisvaatimuksia eli joilla ei aiempaa ykköstulosta ole. Jos päivän kokeen paras tulos tulee tähän ajokokeeseen osallistuvalle koiralle, sitä ei Ajomestari-tittelillä voida kuitenkaan palkita.

Jäsenkirjeitä lähetetään kaksi kertaa, maaliskuussa ja syyskuussa. Maaliskuun jäsenkirjeeseen tulee ainakin ennakkotietoa tulevista ajokokeista, kysely jäsenille sekä vuosikokouskutsu.

BEAJ-koe, rajattu eestinajokoirille, pidetään Kaavilla 7.9.2019. Osallistumismaksu on 35€, maksu palautetaan mahdolliselle ensimmäistä kertaa ajokokeeseen osallistuvalle koiralle.

Talousarvio
Talousarvio käytiin läpi ja hyväksyttiin.

Ajomestarin järjestämisohjeen sääntömuutos ja JTO:n tilanne
Ajomestarin järjestämisohjeeseen ei tarvitse tehdä muutoksia. JTO hyväksyttiin viime kesän ylimääräisessä kokouksessa ja se piti olla nyt maaliskuussa SAJ:n vuosikokouksen käsiteltävänä, mutta SAJ:n vuosikokouksen asialistassa ei sitä ollut.

Muut asiat ja kokouksen päättäminen
Kuopion Erätaikamessut pidetään 26.-28.4.2019. Sinne yhdistyksestämme varataan paikka.

Keskustelimme eestinajokoiran valionarvosäännön muutoksesta, joka ei jostain syystä tänäkään vuonna ole SAJ:n vuosikokouksen käsiteltävänä. Valionarvosääntömuutos on haettu ensimmäisen kerran jo keväällä 2017 ja uudelleen viime keväänä, mutta jostain syystä asiaa ei ole SAJ:n toimesta käsitelty.

SAJ järjestää Peurungalla ulkomuototuomareiden erikoiskoulutuksen ja yhtenä rotuna on eestinajokoira. SAJ:n ulkomuototuomaritoimikunnan sihteeri Auli Haapiainen-Liikaselta tuli sähköpostia, jossa pyydettiin Suomen Eestinajokoirayhdistyksen kommentteja koulutukseen. Lisäksi viestissä pyydettiin lupaa käyttää yhdistyksen sivuilla olevia kuvia tuomarikoulutuksessa.
Keskustelimme asiasta, lähetämme vastineen, myös kuvien käyttämiseen koulutuksessa annoimme luvan.

Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa