Vuosikokous 17.2.2018

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Huhtan
Viestit: 23
Liittynyt: 26 Touko 2016, 09:28

Vuosikokous 17.2.2018

ViestiKirjoittaja Huhtan » 24 Helmi 2018, 11:22

Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n Vuosikokous 2018
PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ

Paikka: Siilinjärvi, Punttisilimä
Läsnä: 8 henkilöä

1. Kokouksen avaus ja toimihenkilöiden valinta
Puheenjohtaja Jouko Miettinen avasi kokouksen. Puheenjohtajaksi valittiin Jouko Miettinen ja sihteeriksi Anne Huhtasaari. Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tatu Saastamoinen ja Anna Mansoniemi.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, asialista
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asialista hyväksyttiin.

3. Tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapaus
Tilinpäätös hyväksyttiin, toimintakertomus hyväksyttiin pienen muotovirhekorjauksen jälkeen. Toiminnantarkastajien lausunto hyväksyttiin. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

4. Toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus
Jäsenkirjeitä lähetetään kaksi vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.
Vuosikokous järjestettiin suunnitellusti.
Kesäpäivät järjestetään lauantaina 11.8.2018 Pohjois-Savon Pystykorvakerho ry:n toimintakeskus Kirsussa. Sunnuntaina 12.8.2018 on Punttisilimässä SAJ:n erikoisnäyttely, jonne toivomme runsasta osallistumista. Tarkemmat tiedot kesäpäivistä kevään jäsenkirjeessä.
Ajomestari 2018 järjestetään Siilinjärvellä Punttisilimässä 16.-17.11.2018. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita lähempänä ajankohtaa sekä syksyn jäsenkirjeessä.
Teemana vuonna 2018 edelleen ajokoekäyntien lisääminen. Yhdistys kannustaa jäseniään ajokokeissa käynteihin maksamalla kuittia vastaan jäsenen ensimmäisen koekäynnin ja tarvittaessa avustamaan tuomarin hankinnassa. Maksu ei koske arvokokeita, esimerkiksi Ajomestaria.
Kokouksessa ehdotettiin järjestettäviksi ”matalan kynnyksen” ajokokeita Ajomestarin lisäksi. Hallitus mietti, järjestääkö ajokoe vuonna 2019. Myös yhteisosallistumista jo valmiiksi järjestettyyn ajokokeeseen harkittiin.
Tulo- ja menoarvio hyväksyttiin.
Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet pysyvät ennallaan niin, että jäsenmaksu on 20€/vuosi, kasvattajan maksamana uuden pennun ostajalle 10€/vuosi ja ainaisjäsenmaksun suuruus on 200€.

5. Hallituksen puheenjohtaja, muut jäsenet ja toiminnantarkastajat
Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jouko Miettinen. Erovuorossa oleva Tatu Saastamoinen valittiin uudelleen hallitukseen. Erovuorossa olevan Martti Sormusen tilalle valittiin Heidi Korhonen. Ensi vuonna erovuorossa ovat Anne Huhtasaari ja Esa Mikkonen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Jari ja Eila Palviainen. Varatoiminnantarkastajina jatkavat Annukka ja Jukka Päätalo.

6. Jalostuksen tavoiteohjelma
Terveyskysely eestinajokoirille tehdään ennen jalostuksen tavoiteohjelman teon jatkamista. Kyselyn sisältöä käytiin läpi ja sitä muokataan vielä ennen kyselyn julkaisemista. Lisäksi lähetetään ns. koekysely ennen varsinaisen kyselyn julkaisua, jossa saadaan arviota kyselyn kattavuudesta ja vastaamisen sujuvuudesta.
Koiran tunnistetiedot kysytään terveyskyselyssä, asia on selvitetty Kennelliitosta ja heidän kantansa oli tämä.
Kysely toimitetaan yhdistyksen jäsenille kevään jäsenkirjeen mukana joko sähköisesti tai postitse, jolloin kyselyn mukaan liitetään vastauskuori, jossa postimaksu valmiiksi maksettu. Myös Facebookissa Yhdistyksen sivuille sekä Eestinajokoira harrastajat -sivulle laitetaan linkki kyselyyn. Seuraavaan Ajokoiramies-lehteen laitetaan pieni ilmoitus, jossa kyselyyn linkki ja vastausohjeet.
Koska Suomen Eestinajokoirayhdistys ry ei ole virallisesti rotuyhdistys vaan SAJ:n alainen yhdistys, jalostuksen tavoiteohjelman tekeminen ei olisi virallisesti Suomen Eestinajokoirayhdistyksen tehtävä. Suomen Ajokoirajärjestön pitäisi näin edes avustaa yhdistystämme jalostuksen tavoiteohjelman tekemisessä.
Keskustelimme myös Jalostustoimikunnan perustamisesta, johon tarvitaan myös SAJ:n edustaja.
Terveyskyselyyn vastaamisen takarajaksi päätettiin laittaa 15.5.2018. Päivämäärä on suositus, myös myöhemmin palautetut vastaukset otetaan mukaan tuloksiin mahdollisuuksien mukaan.
11.8.2018 kesäpäivien yhteydessä pidetään yhdistyksen ylimääräinen kokous, jolloin JTO esitellään ja mahdollisesti hyväksytään. Kokouskutsu kokoukseen laitetaan kevään jäsenkirjeeseen.
Ennen kesäpäiviä hallitus kokoontuu JTO:n tilanteen päivityksen merkeissä, Annukka Päätalo osallistuu kokoukseen hallituksen ulkopuolelta.
Ensi vuoden vuosikokous pidetään tammikuussa 2019.

7. Muut asiat ja kokouksen päättäminen
Muita asioita kokouksessa ei käsitelty.


Sihteeri

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa