Kokous Viitasaari 20.1.18

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Huhtan
Viestit: 23
Liittynyt: 26 Touko 2016, 09:28

Kokous Viitasaari 20.1.18

ViestiKirjoittaja Huhtan » 23 Tammi 2018, 11:37

PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ
Paikka ja aika: Viitasaari ABC 20.1.2018
Läsnä: 8 henkilöä

Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus, asialista ja edellisen kokouksen pöytäkirjat
Puheenjohtaja avasi kokouksen, kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja asialista hyväksyttiin pienin muutoksin. Myös edellisten kokousten pöytäkirjat hyväksyttiin.

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2017
Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelle 2017 käytiin läpi ja hyväksyttiin.

Toimintasuunnitelma
Vuosikokous pidetään 17.2.2018 Siilinjärvellä Punttisilimässä. Kokouksen jälkeen pidetään kasvattajien kesken vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jos osallistujia on tarpeeksi.
Kesäpäivät pidetään Siilinjärvellä 11.8.2018 Pohjois- Savon Pystykorvakerho ry:n toimintakeskus Kirsussa. 12.8. on Punttisilimässä SAJ:n koiranäyttely, jonne toivomme runsasta osallistumista.
Ajomestari 2018 pidetään myös Siilinjärvellä Punttisilimässä 17.11.2018.
Jäsenkirjeet lähetetään maaliskuussa ja syyskuussa 2018. Maaliskuun jäsenkirjeessä ainakin tiivistelmä helmikuun vuosikokouksesta sekä kutsu, tietoa ja ilmoittautumisohjeita Kesäpäiville.
Ajokoetulosten vähyydestä keskustelimme. Yhdistys päätti kannustaa jäseniään kokeissa käynteihin maksamalla yhdistyksemme jäsenelle ensimmäisen koekäynnin kuittia vastaan ja avustaa tarvittaessa myös tuomarin hankinnassa. Maksu ei kuitenkaan koske arvokokeita, kuten esimerkiksi Ajomestari 2018 -koetta. Kokeisiin osallistuvan toivotaan ottavan yhteyttä lähimpään hallituksen jäseneen lisätietoja varten. Ilmoitus päätettiin laittaa heti näkyville yhdistyksen Facebook -sivulle, Eestinajokoiraharrastajat -sivulle sekä yhdistyksen omille nettisivuille.
SEAK:in lippalakkeja on myymättä, laitamme lakit myyntiin yhdistyksen nettisivuille muiden myytävien tuotteiden joukkoon.

Talousarvio 2018
Talousarvio 2018 hyväksyttiin.

JTO
Kävimme läpi asioita ja tietoja, mitä JTO:n tekemisessä vielä tarvitaan. Päätimme tehdä eestinajokoirien omistajille terveyskyselyn, joka toteutetaan mahdollisesti myös Virossa samaan aikaan. Kysely lähetetään sähköpostitse tai paperiversiona. Terveyskyselyn teko ja sen tulosten analysointi vievät sen verran paljon aikaa, että JTO ei valmistu hyväksyttäväksi vielä tämän vuoden vuosikokoukseen. Kennelliitosta on selvitetty, että kiirettä JTO:n tekemisellä ei ole.

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa