Vuosikokous Uuraisilla 21.5.2016

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Tatska
Site Admin
Viestit: 26
Liittynyt: 24 Touko 2016, 23:50

Vuosikokous Uuraisilla 21.5.2016

ViestiKirjoittaja Tatska » 25 Touko 2016, 17:55

Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n vuosikokous PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ Paikka: Uurainen, Oikari Aika: 21.05.2016 Läsnä: 9 henkilöä + 7 valtakirjaa

1.Kokouksen avaus
Puheenjohtaja Esko Vattulainen avasi kokouksen ja avauksen yhteydessä esitteli yhdistyksen historiikkia.

2. Kokouksen toimihenkilöiden valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jouko Miettinen, asialistan kohdissa 5. ja 6. puheenjohtajana toimi Päivi Vattulainen. Kokouksen sihteeriksi valittiin Anne Huhtasaari. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Keijo Huhtasaari ja Päivi Vattulainen.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, työjärjestys Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kohtaan muut asiat lisättiin yhdistyksen kotipaikkakunnan muuttaminen ja työjärjestys hyväksyttiin.

4. Tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto ja vastuuvapaus. Tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto esiteltiin ja ne hyväksyttiin. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

5. Toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus. 2 jäsenkirjettä vuodessa, maaliskuun loppuun mennessä sekä elokuussa. Messuedustukset: Kolin Erämessut heinäkuussa 2016 sekä mahdollinen osallistuminen Voittaja 2016-näyttelyn yhteydessä olevien koiramessujen rotutorille. Messuilla jaettava eestinajokoiraesite on valmiiksi tehty ja se hyväksyttiin. Vuoden teemana on koirien terveystutkimukset ja niihin motivointi. Ensi vuoden vuosikokouksen yhteydessä arvotaan koiransa lonkkakuvauttaneiden kesken Roselli-kirves. JTO etenee aikataulussa. Kasvattajapäivät järjestetään vuosikokouksen yhteydessä ja jatkossa niiden järjestämistä voidaan harkita myös erikseen. Jatkossa vuosikokouksen pöytäkirjoista julkaistaan lyhennelmä yhdistyksen nettisivuilla. Tulo- ja menoarvio hyväksyttiin. Jäsenmaksujen suuruus pysyy ennallaan, kasvattajan pennunostajalle maksamana 10€/vuosi, normaali jäsenmaksu 20€/vuosi ja ainaisjäsenyys 200€.

6. Hallituksen puheenjohtaja, muut jäsenet ja toiminnantarkastajat Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jouko Miettinen. Erovuorossa olevat Esa Mikkonen ja Anne Huhtasaari valittiin uudelleen hallitukseen. Hallituksesta eronneiden jäsenten tilalle valittiin Tatu Saastamoinen, Anna Mansoniemi, Martti Sormunen sekä Keijo Huhtasaari. Ensi vuonna erovuorossa ovat Keijo Huhtasaari ja Anna Mansoniemi. Toiminnantarkastajiksi valittiin Päivi ja Esko Vattulainen. Varatoiminnantarkastajina jatkavat Airi ja Kari Lehtonen.

7. Jalostusneuvonta ja muut asiat Hallitus päättää tulevan jalostusneuvoston. Jalostusneuvosto antaa suosituksia, päävastuu jalostuksessa jää kuitenkin kasvattajille. Suositellaan koirien kuolinsyiden ilmoittamisia. Hallitus tekee päätöksen yhdistyksen kotipaikkakunnan muuttamisesta.

Sihteeri
Tatu Saastamoinen

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija