Vuosikokous Siilinjärvi 20.5.2017

Tiedotteita hallituksen kokouksista.
Huhtan
Viestit: 22
Liittynyt: 26 Touko 2016, 09:28

Vuosikokous Siilinjärvi 20.5.2017

ViestiKirjoittaja Huhtan » 29 Touko 2017, 11:40

Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n Vuosikokous
PÖYTÄKIRJATIIVISTELMÄ
Paikka: Siilinjärvi, Punttisilimä
Läsnä: 10 henkilöä
1. Kokouksen avaus ja toimihenkilöiden valinta
Puheenjohtaja Jouko Miettinen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittin Jari Palviainen ja sihteeriksi Anne Huhtasaari. Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tatu Saastamoinen sekä Heidi Korhonen.
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, asialista.
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asialistalla kohta 10 JTO poistettiin, koska JTO edelleen kesken. Asialista hyväksyttiin.
3. Tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapaus.
Tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto esiteltiin ja ne hyväksyttiin. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.
4. Toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus.
Kaksi jäsenkirjettä vuodessa, maaliskuussa sekä syyskuussa.
Messuedustukset: Osallistuminen Kuopion Erätaika-messuille toukokuussa sekä rotuesittely Pohjois-Savon nuorisoleirillä heinäkuun alussa.
Ajomestari 2017 Konnevedellä 11.11.2017, lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita lähempänä ajankohtaa nettisivuilla sekä syksyn jäsenkirjeessä.
Vuoden teemana edelleen ajokokeet ja niihin osallistumiseen kannustaminen. Vuosikokouksen yhteydessä arvotaan palkinto ajokokeissa tuomarina toimineiden kesken.
Selvitellään, miten yhdistyksen nettisivuilla pystyttäisiin julkaisemaan eestinajokoirien näyttelyarvosteluja.
Tulo- ja menoarvio hyväksyttiin. Jäsenmaksujen suuruus pysyy ennallaan, kasvattajan pennunostajalle maksamana 10€/vuosi, normaali jäsenmaksu 20€/vuosi ja ainaisjäsenyys 200€.
5. Hallituksen puheenjohtaja, muut jäsenet ja toiminnantarkastajat
Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jouko Miettinen. Erovuorossa olevat Anna Mansoniemi ja Keijo Huhtasaari valittiin uudelleen hallitukseen. Ensi vuonna erovuorossa ovat Tatu Saastamoinen sekä Martti Sormunen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Heidi Korhonen sekä Eila Palviainen. Varatoiminnantarkastajiksi valittiin Jukka ja Annukka Päätalo.
6. Muut asiat
Eestinajokoirien kahden viikon kokeen muuttaminen koko kauden kokeeksi: Esa Mikkonen selvittää riittääkö, että Beaglejärjestö on em. asian saanut hyväksyttyä. Asiasta tiedotetaan lisää syksyn jäsenkirjeessä. Eestinajokoirayhdistyksen Facebook-sivujen ylläpitäjänä toimii nyt Tatu Saastamoinen Päivi Vattulaisen sijaan. Keskusteltiin myös rotumme tämänhetkisestä tilanteesta jalostuksellisesti. Luonne rodullamme vaikuttaisi olevan hyvä. Pyritään viemään rotua eteenpäin tällaisena kuin se tällä hetkellä on. Ajokokeisiin pyritään kannustamaan enemmän, viime vuonna ajokoekäynneissä oli selvä pudotus edelliseen vuoteen verrattuna.

Sihteeri

Palaa sivulle “Hallituksen tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija